четвъртък, 11 май 2017 г.

Свински/Пилешки Сач

Необходими продукти:
   свински карета/пилешки бон филенца
   лук - 1 по-голяма глава
   гъби - 200-250гр /нарязани на кубчета/
   моркови - 4-6бр. /нарязани на кубчета/
   тиквички - 2бр. /нарязани на кубчета/
   вегета
   черен пипер 

Начин на приготвяне:

Запържвате морковите, тиквичките, лука и гъбите. Овкусявате с вегета и черен пипер.
 

Каретата се поставят в тиган с много малко мазнина да се изпържат за 4-5 минути. След това се поставят върху зеленчуците.



Пилешкия сач става по същия, само че вместо свинските карета, запържвате пилешки бон филенца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар