Много хора избягват да си приготвят чушки бюрек, само защото им отнема много време докато ги напълнят.
И наистина е така, изнервящо е да пълниш печена чушка. В тази рецепта ще видите бърз и лесен начин да си направим чушки бюрек.
Необходими продукти:
печени чушки
сирене
копър
яйца - 2-3бр /разбити/
галета
брашно/може и без него/
Начин на приготвяне:
Взимаме чушките и ги разкъсваме от едната страна, така че да станат отворени. Предварително си намачкваме сиренето и копъра. След което го поставяме в чушката и я затваряме. Притискаме я хубаво да се затвори. По лесната панировка е след като затворим чушката направо я потапяме в яйцата и след това в галетата и пържим в загрята мазнина на среден огън.
По трудния начин е да овъргаляте чушката по следния начин:
брашно - яйце - галета - яйце.
Време за приготвяне 10 - 15 минути /по лесния начин/.
Няма коментари:
Публикуване на коментар