Чушка бюрек

  Много хора избягват да си приготвят чушки бюрек, само защото им отнема много време докато ги напълнят.
  
И наистина е така, изнервящо е да пълниш печена чушка. В тази рецепта ще видите бърз и лесен начин да си направим чушки бюрек.

  Необходими продукти:
       печени чушки
       сирене
       копър
       яйца - 2-3бр /разбити/
       галета
       брашно/може и без него/

 Начин на приготвяне:

       Взимаме чушките и ги разкъсваме от едната страна, така че да станат отворени. Предварително си намачкваме сиренето и копъра. След което го поставяме в чушката и я      затваряме. Притискаме я хубаво да се затвори. По лесната панировка е след като             затворим чушката направо я потапяме в яйцата и след това в галетата и пържим в загрята           мазнина на среден огън.
     
По трудния начин е да овъргаляте чушката по следния начин:
       брашно - яйце - галета - яйце.
Време за приготвяне 10 - 15 минути /по лесния начин/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар