сряда, 10 май 2017 г.

Свински джолан на фурна

Необходими продукти:
  
  свински джолан
  сол
  черен пипер
  горчица
  бира /вода/
  лук и морков /по желание/

Начин на приготвяне:

 Овкусявате свинския джолан с сол, черен пипер и го намазвате с горчица. Пожелание може да сложите лук и моркови нарязани на кубчета в тавата. Слагате да се пече, като наливате бира до половината. Завивате с алуминиево фолио. Пече се около 2 часа или докато почне лесно да се къса месото.


Можете да си направите сос, като вземете соса от месото, заедно с лука и морковите вътре и да ги пасирате. Сгъстява се с нишесте/за препоръчване/. Ако го сгъстявате с брашно е хубаво да сложите малко соев сос накрая за да има приятен цвят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар