Необходими продукти:
свински джолан
сол
черен пипер
горчица
бира /вода/
лук и морков /по желание/
Начин на приготвяне:
Овкусявате
свинския джолан с сол, черен пипер и го намазвате с горчица. Пожелание
може да сложите лук и моркови нарязани на кубчета в тавата. Слагате да
се пече, като наливате бира до половината. Завивате с алуминиево фолио.
Пече се около 2 часа или докато почне лесно да се къса месото.
Можете да си направите сос,
като вземете соса от месото, заедно с лука и морковите вътре и да ги
пасирате. Сгъстява се с нишесте/за препоръчване/. Ако го сгъстявате с
брашно е хубаво да сложите малко соев сос накрая за да има приятен цвят.
Няма коментари:
Публикуване на коментар