неделя, 30 април 2017 г.

Свинско с зеленчуци на фурна

Необходими продукти:

свинско /бут, плешка/, нарязани на жулиени - 300-400гр.
тиквички /на жулиени/ - 1-2бр.
моркови /на жулиени/ - 1-2бр.
гъби - 200-300гр.
лук - 1гл.
олио
вегета, черен пипер

Начин на приготвяне:

Запържвате свинското в тиган до златисто.


 Изсипвате го в тава, заедно с всичките зеленчуци. Овкусявате с вегета и черен пипер. Заливате всичко с около 100мл. олио и разбърквате.


Слагате да се пече, като на всеки 10 - 15 минути се разбърква. Пече се около  60 до 90 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар